Glow Up Ένα αναπόσπαστο μέρος, γενικά, της ευημερίας είναι η περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτό συνδυάζει την επιστήμη με τη φροντίδα του εαυτού μας για να βοηθήσει να αποκτήσει λάμψη, συμπαγές δέρμα. Με δεκαεπτά εντός και εκτός τάξεων. Αυτή η εντατική αναφορά προσφέρει υποστηρικτικές συμβουλές και εμπειρίες για την απομυθοποίηση της περιποίησης της επιδερμίδας για ένα συνολικό πλήθος. Μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό δέρμα με τη βοήθεια του διεξοδικού. Φιλικό υλικό βελτίωσης σχεδιασμού ιστοτόπων που εντοπίστηκε σε κάθε τμήμα.

Συνειδητοποιώντας τον τύπο του δέρματός σας

Συνειδητοποιώντας τον τύπο του δέρματός σας
Συνειδητοποιώντας τον τύπο του δέρματός σας

Κάθε γόνιμη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας ξεκινά με την κατανόηση του είδους του δέρματος που έχετε. Υπάρχουν πέντε γενικές ταξινομήσεις τύπων δέρματος: μικτό, κομψό, ξηρό, συνηθισμένο. Και λεπτή. Η συνειδητοποίηση του τύπου του δέρματός σας θα σας βοηθήσει να επαναλάβετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για να τον προσαρμόσετε. Η επιδερμίδα σας είναι μοναδική στο είδος της και επιτυγχάνετε τα πιο ιδανικά αποτελέσματα. Glow Up Το τυπικό δέρμα προσαρμόζεται όσον αφορά την περιεκτικότητα σε λιπαρότητα και υγρασία. Το λείο δέρμα έχει την τάση να δημιουργεί παράλογες ποσότητες σμήγματος. Το ξηρό δέρμα στερείται υγρασίας, το μικτό δέρμα έχει τόσο ξηρά όσο και λεία μπαλώματα. Και το λεπτό δέρμα ανταποκρίνεται γρήγορα σε διάφορες βελτιώσεις.

Το όφελος του καθαρισμού

Ένα θεμελιώδες στάδιο στην περιποίηση του δέρματος είναι ο καθαρισμός, ο οποίος είναι σημαντικός για την απόρριψη των δηλητηρίων, του ελαίου και των σκουπιδιών. Ένα αξιοσέβαστο καθαριστικό πρέπει να είναι λογικό για τον τύπο του δέρματός σας. Και εξαλείφετε τους ρύπους χωρίς να εξαλείφετε τα κανονικά έλαια από το δέρμα σας. Ένας αφρώδης ή τζελ καθαριστικός παράγοντας είναι ιδανικός για λεία επιδερμίδα. Glow Up Και ένα λείο, κορεστικό καθαριστικό είναι καλύτερο για το ξηρό δέρμα. Το ευαίσθητο δέρμα πρέπει να χρησιμοποιεί ευαίσθητα, αποστέλλονται δωρεάν αντικείμενα, ενώ το μεικτό δέρμα μπορεί να απαιτεί μια αξιοπρεπή χημική ουσία.

Peeling: Το κλειδί για το πολυτελές δέρμα

Πολυτελές δέρμα
Πολυτελές δέρμα

Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται κατά το peeling. Το οποίο υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων και έχει ως αποτέλεσμα πιο λείο, πιο λαμπερό δέρμα. Ενώ η συνθετική αποβολή χρησιμοποιεί οξέα όπως το AHA και το BHA για τη διάσπαση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Το μηχανικό peeling χρησιμοποιεί πραγματικό καθαρισμό. Περίπου δύο ή τρεις φορές κάθε εβδομάδα, η αποβολή μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση από φραγμένους πόρους. Glow Up Εργαστείτε για την κατάποση αντικειμένων και εργαστείτε στην επιφάνεια του δέρματος, γενικά.

Η ικανότητα των τόνερ

Τα τονωτικά εξαλείφουν τη μόλυνση της αναμονής, επαναφέρουν την αρμονία στο pH του δέρματος. Και προετοιμάστε το δέρμα για πρόσθετα φάρμακα. Τα σύγχρονα τόνερ προορίζονται για δυναμική στερέωση, κορεσμό και ησυχία. Τα στυπτικά τονωτικά βοηθούν στη μείωση της δημιουργίας λιπαρότητας σε ένα λερωμένο πρόσωπο, ενώ τα κορεσμένα τόνερ είναι καλύτερα για το ξηρό δέρμα. Τα ήρεμα τονωτικά Glow Up χωρίς λικέρ που περιέχουν συστατικά όπως αλόη βέρα ή χαμομήλι είναι πλεονεκτικά για το ευαίσθητο δέρμα.

Οροί: Τα οφέλη τους

Οροί: Τα οφέλη τους
Οροί: Τα οφέλη τους

Τα συμπυκνωμένα φάρμακα, όπως οι οροί, εισχωρούν βαθιά στο δέρμα για να δώσουν ισχυρές στερεώσεις. Επικεντρώνονται γύρω από συγκεκριμένα θέματα όπως η φλεγμονή του δέρματος, η ενυδάτωση, η μελάγχρωση και η ωρίμανση. Οροί που περιέχουν υαλουρονικές διαβρωτικές προτάσεις βαθιάς ενυδάτωσης. Οι οροί που περιέχουν L-ασκορβικό οξύ φωτίζουν και προστατεύουν από ελεύθερους εξτρεμιστές. Glow Up Και οι οροί που περιέχουν ρετινόλη ενεργοποιούν τη δημιουργία κολλαγόνου και την ανανέωση των κυττάρων. Η μέγιστη αφομοίωση και επάρκεια διασφαλίζεται με την εφαρμογή του ορού μετά το τόνερ και πριν τη λοσιόν.

Η σημασία των λοσιόν

Για να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο και να δημιουργήσετε ένα εμπόδιο που διατηρεί την υγρασία μέσα, οι κρέμες είναι ζωτικής σημασίας. Είναι προσβάσιμα σε διάφορες δομές, καθεμία από τις οποίες ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο είδος δέρματος, όπως κρέμες, αλοιφές, τζελ και θεραπείες. Οι ελαφριές, μη φαγεσωρογόνες κρέμες είναι ιδανικές για λεία επιδερμίδα, ενώ είναι πιο βαριές. Για ξηρές επιδερμίδες απαιτούνται μαλακτικές συνταγές. Οι ευαίσθητοι τύποι δέρματος πρέπει να χρησιμοποιούν χωρίς άρωμα. Τα υποαλλεργικά είδη, ενώ οι τύποι μεικτού δέρματος απαιτούν μια πιο προσαρμοσμένη προσέγγιση.

Αντηλιακό: Ο καλύτερος ήρωας του δέρματος

Αντηλιακό: Ο καλύτερος ήρωας του δέρματος
Αντηλιακό: Ο καλύτερος ήρωας του δέρματος

Για να μείνετε μακριά από την πρόωρη ωρίμανση και να μειώσετε τον κίνδυνο δερματικών παθήσεων, η προστασία από τον ήλιο είναι θεμελιώδης. Glow Up Το δέρμα προστατεύεται από την επιβλαβή ακτινοβολία UVA και UVB με τη χρήση. Μια εκτεταμένη σειρά αντηλιακών με SPF περίπου 30 σταθερά. Υπάρχουν δύο είδη αντηλιακών: σύνθετα και φυσικά, το καθένα με εξαιρετικά οφέλη. Τα πραγματικά αντηλιακά εκτρέπουν τις ακτίνες UV, ενώ τα συνθετικά αντηλιακά την αφομοιώνουν. Για μακροπρόθεσμη ευεξία του δέρματος, η χρήση αντηλιακού θα πρέπει να έρχεται σε αναδιάταξη στο πρωινό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Δύναμη της ενίσχυσης του κυττάρου

Οι κυτταρικές ενισχύσεις προστατεύουν το δέρμα από την ελεύθερη οξειδωτική πίεση που προκαλείται από εξτρεμιστές, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα και πρόωρη ωρίμανση. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, η νιασιναμίδη και τα θρεπτικά συστατικά C και E είναι κανονικές κυτταρικές ενισχύσεις που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος. Θυμηθείτε ορούς και λοσιόν υψηλής ποιότητας για ενίσχυση των κυττάρων. Στη ρουτίνα σας μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις φυσικές βλάβες, να εξομαλύνετε την επιδερμίδα και, γενικά, την ευεξία του δέρματος.

Ενυδάτωση: Δεν είναι μόνο να βρέχεσαι

Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι εξίσου σημαντική για υγιές δέρμα με τη χρήση λοσιόν. Η διατήρηση της λείας, στιβαρής επιδερμίδας μπορεί να επιτευχθεί πίνοντας αρκετό νερό. Χρήση ορών ενυδάτωσης όπως διαβρωτικό υαλουρονικού. Και συμπεριλάβετε ενυδατικά καλύμματα στην καθημερινή σας πρακτική. Το ενυδατωμένο δέρμα έχει μια πιο λεία, καλύτερη εμφάνιση και είναι πιο εξοπλισμένο για αυτοδιόρθωση.

Η επίδραση της δίαιτας στο δέρμα

Η κατάσταση και η όψη του δέρματός σας επηρεάζονται απίστευτα από αυτό που καταναλώνετε. Η ευεξία του δέρματος υποστηρίζεται από μια ρουτίνα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και κυτταρικές ενισχύσεις. Το δέρμα διατηρείται ενυδατωμένο από τα ακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά, τα οποία είναι διαθέσιμα στα ψάρια και στο λιναρόσπορο. Και προστατεύεται από τον τραυματισμό από τα θρεπτικά συστατικά A, C και E. Η μείωση της κατανάλωσης ζάχαρης και φαγητού μειώνει την πιθανότητα ερεθισμών και εξανθημάτων. Το να τρώτε μια ομοιόμορφη ρουτίνα φαγητού λειτουργεί στη συνολική ευεξία σας καθώς και στην τακτική λάμψη του δέρματός σας.

Τα οφέλη της τακτικής προπόνησης

Οι τακτικές αναβαθμίσεις προπόνησης περιλαμβάνουν την παροχή συμπληρωμάτων και οξυγόνου στο δέρμα για να βοηθήσουν στη διάταξη των συμπαγών κυττάρων. Η εφίδρωση βοηθά στην αποβολή των δηλητηρίων από το δέρμα. Που μπορεί να μειώσει το σπάσιμο του δέρματος και να βελτιώσει τη διαύγεια του δέρματος. Η εξάσκηση μειώνει επιπλέον την πίεση, η οποία μειώνει έτσι τα σπυράκια και άλλα δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με την πίεση. Η εμφάνιση και η επιφάνεια του δέρματός σας μπορούν να βελτιωθούν αισθητά, συμπεριλαμβάνοντας μια συνηθισμένη ρουτίνα άσκησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Έλεγχος της πίεσης για καθαρό δέρμα

Η υπερβολική πίεση μπορεί να κάνει πιο απαίσια δερματικά προβλήματα όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα και η φλεγμονή του δέρματος. Συμμετοχή σε ασκήσεις μείωσης πίεσης όπως γιόγκα, προβληματισμός, φροντίδα. Και η επαρκής ξεκούραση μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ευεξία του δέρματός σας. Η μείωση της πίεσης βοηθά στην εξισορρόπηση των χημικών ουσιών και στη μείωση του ερεθισμού, γεγονός που οδηγεί σε πιο ήσυχο, καθαρότερο δέρμα.

Η Αξία της Ανάπαυσης

Το υπόλοιπο του μεγαλύτερου τύπου είναι θεμελιώδες για την αποκατάσταση και την ανάκτηση του δέρματος. Το σώμα παράγει κολλαγόνο όταν ξεκουραζόμαστε, αποτρέποντας τις ρυτίδες και την πτώση. Ο ύπνος για επτά έως εννέα ώρες τη νύχτα βοηθά το δέρμα να περάσει από βασικούς αναγεννητικούς κύκλους. Η απουσία ανάπαυσης μπορεί να προκαλέσει μαύρους κύκλους, ατυχές δέρμα και πρόσθετες παρενέργειες ωρίμανσης. Η εστίαση στην ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας για μια εξαντλητική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Εξειδίκευση: Πότε να λάβετε βοήθεια

Ορισμένα ζητήματα που η εξέταση στο σπίτι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς μπορούν να αντιμετωπιστούν με έμπειρα φάρμακα περιποίησης δέρματος. Η επιφάνεια, ο τόνος και η συνολική εμφάνιση του δέρματος μπορούν να βελτιωθούν με τεχνικές. Συμπεριλαμβανομένων σύνθετων λωρίδων, μικροδερμοαπόξεσης, θεραπείας με λέιζερ και βασικές εξαγωγές. Η αναζήτηση καθοδήγησης από έναν δερματολόγο ή άλλο ειδικό στην περιποίηση της επιδερμίδας θα μπορούσε να δώσει τροποποιημένες ιδέες και σχήματα που φροντίζουν τον τύπο του δέρματός σας.

Βάζοντας τη δική σας σπονδυλική στήλη

Η επιλογή αντικειμένων που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας και η εστίαση στα συγκεκριμένα ζητήματά σας είναι η πιο σημαντική φάση για την προώθηση μιας επανασχεδιασμένης ρουτίνας περιποίησης δέρματος. Ηλιοπροστασία, κορεσμός, κλιματισμός. Και η χρήση ορών είναι όλα σημαντική για ένα βασικό καθημερινό πρόγραμμα. Εξαρτάται από τα αιτήματα του κάθε ατόμου. Το να συμβαδίζετε με την επάρκεια και τα πλεονεκτήματα της ρουτίνας σας απαιτεί την προσαρμογή της ανάλογα με την εποχή και τις αλλαγές στο δέρμα σας.

Οι κανονικές φαντασιώσεις για την περιποίηση του δέρματος έχουν διαλυθεί

Υπάρχουν πολλοί θρύλοι και παρερμηνείες στον κλάδο της περιποίησης δέρματος. Το να το καταλάβετε αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ορθή κρίση. Για παράδειγμα, τα κανονικά αντικείμενα δεν είναι γενικά διαδεδομένα. Καταρρίπτοντας αυτές τις λανθασμένες κρίσεις, η γνώση της επιστήμης πίσω από την κρυφή περιποίηση του δέρματος ενδυναμώνει. Πρέπει να κάνετε μια ρουτίνα με γνώμονα τις πληροφορίες σε αντίθεση με την προώθηση της δημοσιότητας.

Δημιουργία προγράμματος περιποίησης δέρματος

Η επιλογή οικολογικών και ηθικά κατασκευασμένων αντικειμένων και τεχνικών περιποίησης δέρματος είναι ένα κρίσιμο μέρος της φορητότητάς τους. Όταν επιλέγετε αντικείμενα που προέρχονται από ηθικά τη στερέωσή τους, μείνετε μακριά από δοκιμές πλασμάτων. Και η χρήση της πρακτικής ομαδοποίησης βοηθά στη διαφύλαξη του κλίματος. Χρησιμοποιώντας πράγματα πολλαπλών χρήσεων και εστίαση σε καλύτερα πρότυπα όταν υπάρχει αμφιβολία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με τον περιορισμό των απορριμμάτων και την εξομάλυνση του καθημερινού σας προγράμματος.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *