Συμβουλές μακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος Αν πιστεύετε ότι η εφαρμογή των καλλυντικών σας πρέπει να είναι εξαιρετική, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τον τύπο του δέρματός σας. Είτε το δέρμα σας είναι λείο, ξηρό, ανακατεμένο ή ευαίσθητο, είναι απαραίτητο να τροποποιήσετε τη ρουτίνα των καλλυντικών σας για να ικανοποιήσετε τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σας. Σε αυτόν τον σαφή βοηθό, θα διερευνήσουμε έμπειρους τρόπους για να βάζετε καλλυντικά σε διάφορους τύπους δέρματος, ώστε να μπορείτε χωρίς δισταγμό να αποκτήσετε μια υπέροχη, αξιόπιστη εμφάνιση σαν ρολόι.

1. Διαχείριση του Slick Skin: Εξάλειψη της λάμψης

Τα καλλυντικά σε γενικές γραμμές εξαφανίζονται πιο γρήγορα σε λεία επιδερμίδα, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να μην καταστρέφετε τη λάμψη σας όλη μέρα. Για να μείνετε μακριά από ραβδώσεις και να υποβαθμίσετε τη δημιουργία λαδιών, ξεκινήστε με ένα ματ προκριματικό. Συμβουλές μακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας Για να μείνετε μακριά από την αηδία και τη λάμψη, επιλέξτε ένα ματ ή χωρίς λάδι. Χρησιμοποιήστε μια διαφανή πούδρα για να ρυθμίσετε τα καλλυντικά σας, εστιάζοντας πραγματικά στην τοποθεσία της ζώνης Τ (η περιοχή που γενικά τείνει στην ανάπτυξη λαδιού). Για πεντακάθαρη, ματ εμφάνιση, χρησιμοποιήστε σεντόνια που απορροφούν το λάδι για να απομακρύνετε τη λάμψη καθώς πλησιάζετε την ημέρα σας.

2. Κορεσμός του ξηρού δέρματος

Για να επιτύχετε μια άψογη και λαμπερή εφαρμογή καλλυντικών, το ξηρό δέρμα χρειάζεται περισσότερη υγρασία. Η εφαρμογή μιας κορεσμένης ενυδατικής κρέμας σε μουσκεμένο δέρμα θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό των ξηρών περιοχών και στη ρύθμιση του δέρματος για το επόμενο στάδιο. Συμβουλές μακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας Για πιο λαμπερή εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα υγρό με δροσερή φινίρισμα ή απαλή εφαρμογή. Δεδομένου ότι τις περισσότερες φορές υποχωρούν σε λεπτές τσακίσεις και συμπληρώνουν την ξηρότητα, τα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς σε σκόνη είναι καλύτερο να τα κρατάτε μακριά. Υποθέτοντας ότι πιστεύετε ότι το δέρμα σας πρέπει να φαίνεται πιο κανονικά κοκκινισμένο και λαμπερό, χρησιμοποιήστε τα κρεμ ρουζ και τα highlighters.

3. Ολοκλήρωση συμφωνίας με το Mix Skin

Στο σημείο που το δέρμα σας είναι ανακατεμένο και λείο σε ορισμένα σημεία και στεγνώνει σε άλλα, μπορεί να είναι ένα πραγματικό μαρτύριο. Η επίτευξη μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης είναι θεμελιώδης για την υπέροχη εφαρμογή καλλυντικών. Για να ενυδατώσετε το ξηρό δέρμα χωρίς να σταματήσετε τους πόρους, δοκιμάστε μια κρέμα χωρίς λάδι, ελαφριά. Για να περιορίσετε τη δημιουργία λαδιού, χρησιμοποιήστε ένα ματ προκαταρκτικό στη ζώνη Τ. Στη συνέχεια, για να εξομαλύνετε την επιφάνεια των ξηρών περιοχών, εφαρμόστε μια ενυδατική βάση. Για να προσπαθήσετε να μην φαίνεστε τολμηρός, χρησιμοποιήστε ένα μεσαίο περιβάλλον για να εξομαλύνετε την επιδερμίδα σας.

4. Skin Awareness: Ευγενικές Εξισώσεις

Για να αποτραπεί η διέγερση και η ενόχληση του ευαίσθητου δέρματος, θα πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα προστασίας. Προσπαθήστε να βρείτε προϊόντα περιποίησης ομορφιάς που είναι υποαλλεργικά και κατασκευασμένα με απαλά μέρη που δεν ενοχλούν το δέρμα που είναι τώρα ευαίσθητο. Δεδομένου ότι είναι κανονικά και δεν ενσωματώνουν ασυγχώρητες συνθετικές ενώσεις, οι εγκαταστάσεις με βάση τα ορυκτά αποτελούν τις περισσότερες φορές μια αξιοπρεπή επιλογή για μια προστατευμένη άλλη επιλογή. Συμβουλές μακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος Όποτε το επιτρέπει η κατάσταση, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε αντικείμενα με στερεά αρώματα και να κάνετε σταθερά μια δοκιμή επιδιόρθωσης σε μια απαρατήρητη περιοχή πριν τα βάλετε στο πρόσωπό σας. Για να αποτρέψετε την ξηρότητα του δέρματος, χρησιμοποιήστε ένα απαλό μικκυλιακό νερό ή καθαριστικό φάρμακο για να εξαλείψετε τα καλλυντικά.

5. Εγκατάσταση στην καλύτερη βάση

Δεδομένου ότι καθιερώνει την ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος των καλλυντικών σας, η καθιέρωση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να επιλέξετε στη σωστή συνταγή και απόχρωση για την επιδερμίδα σας. Οι ματ εγκαταστάσεις χωρίς λάδι είναι ιδανικές για λείο δέρμα, καθώς μειώνουν τη λάμψη και την αντιληπτότητα των πόρων. Για να προσθέσετε ενυδάτωση και να προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε το δέρμα, ο κορεσμός των εγκαταστάσεων με μια δροσερή ολοκλήρωση είναι μια απίστευτη απόφαση. Συσκευές με μεταξωτό φινίρισμα που ενυδατώνουν και ελέγχουν το λάδι είναι μια αξιοπρεπής διαφορά για το μικτό δέρμα. Για να αποκτήσετε το ιδανικό ζευγάρι, εφαρμόστε το στήσιμο στη δομή του προσώπου σας με κανονικό φως πριν επιλέξετε μια απόχρωση.

Τμήμα 6: Απόκρυψη ατελειών

Μπορείτε να κρύψετε τις ατέλειες και να κάνετε την περιοχή κάτω από τα μάτια να φαίνεται πιο υπέροχη με το concealer. Στην περίπτωση που έχετε ξηρό δέρμα, μείνετε μακριά από το τραύμα και δείξτε την υγρασία του δέρματός σας χρησιμοποιώντας ένα πλούσιο, κορεστικό concealer. Διαλέξτε ένα κονσίλερ χωρίς λάδι που θα αντέξει όλη την ημέρα χωρίς ρυτίδες ή θαμπάδες, υποθέτοντας ότι ο τύπος του δέρματός σας θα είναι γενικά λείος. Εφαρμόστε ένα διορθωτικό ποικιλίας σε οποιονδήποτε λεκέ πριν χρησιμοποιήσετε το concealer για να κρύψετε την ερυθρότητα ή τις ατέλειες. Για μια πραγματικά άψογη εφαρμογή, χρησιμοποιήστε ένα υγρό μαντηλάκι καλλυντικών ή μια απαλή βούρτσα concealer για να αναμίξετε το αντικείμενο στο δέρμα.

7. Αποκτήστε τη θέση των καλλυντικών σας

Τα σετ καλλυντικών είναι μια αναμφισβήτητη αναγκαιότητα σε περίπτωση που πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να παραμείνουν όλη την ημέρα χωρίς να γκρινιάζουν ή να θολώνουν. Για να αποτρέψετε το στήσιμο και το κονσίλερ σας από το θάμπωμα ή το τσαλάκωμα, ξεσκονίστε μια καθαρή πούδρα πάνω από προβληματικά σημεία όπως τα κάτω από τα μάτια και η προέκταση της μύτης. Σε περίπτωση που έχετε λεία επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ένα ματ ντους για να ελέγξετε τη λάμψη και να επεκτείνετε την εποχή φθοράς των καλλυντικών σας. Για εκείνους με ξηρό δέρμα, η πιο ιδανική επιλογή μπορεί να είναι ένα πιτσίλισμα που περιέχει κορεστικά συστατικά όπως διαβρωτικό υαλουρονικό ή γλυκερίνη.

8. Εργασία με τα χαρακτηριστικά σας

Το να βάζεις καλλυντικά έχει να κάνει με κάτι άλλο από την απόκρυψη ατελειών. είναι επιπλέον μια ευκαιρία να παρουσιάσετε τα καλύτερα στοιχεία σας και να χαρακτηρίσετε τη μοναδική σας συναρπαστική ποιότητα. Για να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο ζεστό και γεμάτο, εφαρμόστε bronzer στο μέτωπο, τα μάγουλα και τη μύτη σας – τα σημεία που έχουν το πιο κανονικό φως της ημέρας. Για να επιτύχετε μια λαμπερή λάμψη, εφαρμόστε highlighter στα ζυγωματικά, στο κροταφικό κόκκαλο και στο φιόγκο του έρωτα, που είναι τα πιο ανυψωμένα σημάδια του προσώπου. Ανακαλύψτε τι αποδεικνύεται καλύτερο για εσάς αξιολογώντας διαφορετικές τεχνικές αποκατάστασης, όπως το strobing και το καλούπι για να διαμορφώσετε και να χαρακτηρίσετε τα στοιχεία σας.

9. Διαφορετικές αναζητήσεις καλλυντικών ματιών για οποιοδήποτε συμβάν

Η επιλογή ειδών και μεθοδολογίας καλλυντικών ματιών που λειτουργούν με τον τύπο του δέρματός σας είναι επείγουσα με το σκεπτικό ότι τα μάτια θεωρούνται τακτικά το στοιχείο που διακόπτει την επίδειξη μιας εμφάνισης καλλυντικών. Για να συγκρατήσετε τη σκιά ματιών σας από τις ρυτίδες και την ποικιλία από το θάμπωμα σε λεία καλύμματα, χρησιμοποιήστε ένα προκαταρκτικό. Στην περίπτωση που έχετε ευαίσθητα μάτια, είναι ιδανικό να αποφύγετε το άπλωμα και το σκάσιμο χρησιμοποιώντας ένα ανθεκτικό ή αδιάβροχο eyeliner και μάσκαρα. Προσπαθήστε με ματ, λάμψη και μεταλλικές σκιές ματιών, μεταξύ άλλων, να συναρμολογήσετε βλέμματα που μπορούν να σας ταξιδέψουν από τη μέρα στη νύχτα.

10. Η τέχνη της κατασκευής των χειλιών

Ο τόνος του κραγιόν είναι μόνο ένα μέρος μιας πρώτης εμφάνισης χειλιών. Για να ρυθμίσετε τα χείλη σας για εφαρμογή κραγιόν, ρίξτε τα πρώτα για να σκουπίσετε τυχόν ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα. Σε περίπτωση που τα χείλη σας είναι τώρα στεγνά, μπορείτε να τα αποτρέψετε από το να στεγνώσουν περισσότερο χρησιμοποιώντας ένα κορεσμένο κραγιόν που περιέχει μαργαρίνη καριτέ ή βιταμίνη Ε. Τα υγρά κραγιόν που διαρκούν όλη την ημέρα χωρίς να κινούνται ή να θολώνουν μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής απόφαση για κομψό καθαρισμό τα άτομα. Για άψογη εφαρμογή και χωρίς επένδυση, χαρακτηρίστε τα χείλη σας χρησιμοποιώντας ένα lip liner.

Η τελευταία λέξη για την εκπληκτική διορθωτική εφαρμογή

Χρειάζεται εξάσκηση και έρευνα για να γίνεις επαγγελματίας στο να βάζεις καλλυντικά που συμπληρώνουν την επιδερμίδα σου. Η επίτευξη μιας άψογης εμφάνισης καλλυντικών που βελτιώνει την κανονική σας αριστεία και προάγει τη σιγουριά σας είναι κατανοητή με πληροφορίες για τις μοναδικές ανάγκες του δέρματός σας και τη χρήση αντικειμένων και τεχνικών εφαρμογής. Αυτές οι οδηγίες ειδικών θα σας κατευθύνουν στο σύμπαν των καλλυντικών σαν αστέρι, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας – κομψό, ξηρό, ανάμεικτο ή ευαίσθητο – και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε συναρπαστικά αποτελέσματα χωρίς αποτυχία.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *