Απόλυτος οδηγός για αψεγάδιαστο μακιγιάζ Τα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς είναι ένα ευφάνταστο μέσο μέσω του οποίου τα άτομα μπορούν να αντλήσουν τον εσωτερικό τεχνίτη τους και να εντείνουν την έμφυτη αριστεία τους. Είτε απλά ξεκινάτε είτε έχετε προστεθεί μεγάλες εκτάσεις συμμετοχής στο ρεπερτόριό σας, το να μετατραπείτε σε εξειδικευμένο τεχνίτη καλλυντικών μπορεί να σκεφτεί την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή σας. Λάβετε άψογα καλλυντικά κάθε φορά με τη βοήθεια αυτού του χοντροκομμένου βοηθού που σας κάνει βόλτα σε κάθε ένα από τα ζωτικά στάδια και σας προτείνει κύριες προτάσεις. Τι θα λέγατε να διερευνήσουμε τον τομέα της εφαρμογής προϊόντων περιποίησης ομορφιάς με τον εξαντλητικό μας βοηθό, ιδανικό για νεογέννητα και άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία.

A Skin Type Master’s Aide

Θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας προτού βάλετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης ομορφιάς. Για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα αντικείμενα και τεχνικές, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ξηρό, κομψό, ανάμεικτο ή ευαίσθητο. Για παράδειγμα, τα άτομα με λείο δέρμα θα πρέπει να κάνουν ένα μαχαίρι στο να στήνουν πούδρες και ματ εγκαταστάσεις, ενώ εκείνοι με ξηρό δέρμα μπορούν να επιχειρήσουν εργασίες εδάφους που ενυδατώνουν και δροσίζουν τις ολοκληρώσεις. Αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να φαίνονται τέλεια, να περιμένουν και να αισθάνεστε καλά όλη την ημέρα, είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε τον τύπο του δέρματός σας.

Το όφελος της ενασχόλησης με το δέρμα σας

Η επίτευξη άψογων καλλυντικών ξεκινά με μια ρουτίνα διαχείρισης της υγείας του δέρματος. Πριν από τη χρήση καλλυντικών, είναι σημαντικό να καθαρίσετε, να τονώσετε και να κορεστείτε το δέρμα. Απόλυτος οδηγός για άψογο μακιγιάζ Με αποβολή μερικές φορές την εβδομάδα με την εβδομάδα, μπορείτε να βοηθήσετε στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων καθαρισμού και να αποκαλύψετε πιο λεία επιδερμίδα από κάτω. Τα καλλυντικά φαίνονται και αντέχουν περισσότερο όταν εφαρμόζονται με αντικείμενα που δεν καλύπτουν το δέρμα. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να εμποδίσετε το δέρμα σας να ωριμάσει υπερβολικά γρήγορα και να βλάψει την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.

Προκαταρκτικά: Η βάση για τα καλλυντικά ματιών που αντέχει μέρα με τη μέρα

Πολλά άτομα αγνοούν τη βάση, η οποία είναι ένα σημαντικό στάδιο. Κάνει το δέρμα πιο ευέλικτο, το οποίο επομένως λειτουργεί στην ικανότητα της εγκατάστασης να περιμένει. Τα προκαταρκτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στοχεύσουν σαφείς ανησυχίες για το δέρμα, όπως η μείωση της παρουσίας πόρων, η επίβλεψη της δημιουργίας λιπαρότητας ή η βελτίωση της κανονικής λάμψης του δέρματος. Για να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας απίστευτα όλη την ημέρα, χρησιμοποιήστε ένα προκαταρκτικό που λειτουργεί για το δέρμα σας.

Εύρεση της Καλύτερης Βάσης

Η εφαρμογή καλλυντικών δεν θα ολοκληρωνόταν χωρίς την εγκατάσταση. Το να ταιριάξετε το κατάστημά σας με την επιδερμίδα και τον τύπο σας είναι ο τρόπος για να επιλέξετε το καλύτερο. Σκεφτείτε εάν χρειάζεστε ένα υγρό, πούδρα ή κρέμα και στη συνέχεια, σε αυτό το σημείο, αξιολογήστε μερικές αποχρώσεις στη δομή του προσώπου σας για να βρείτε αυτή που σας φαίνεται καλύτερα. Ανακατέψτε το στήσιμο εξίσου με ένα απαλό μαντηλάκι ή πινέλο marvel για μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Να θυμάστε ότι μια μικρή ποσότητα κάνει μια αξιοσημείωτη διαφορά. για να αποτρέψετε μια κέικ εμφάνιση, εφαρμόστε την συμπερίληψη σταθερά.

Απόρριψη των ατελειών

Μπορείτε να κρύψετε μαύρους κύκλους, ατέλειες και διάφορες παραμορφώσεις με τη χρήση concealer. Για να φωτίσετε και να ανασηκώσετε τις περιοχές κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιήστε ένα concealer που είναι κατά μία σκιά πιο ανοιχτό από την καθιέρωσή σας. Εφαρμόστε ένα concealer που συμπληρώνει την καθιέρωσή σας για να κρύψετε τα ελαττώματα. Για να επιτύχετε ένα δροσερό, ανυψωμένο αντίκτυπο, εντοπίστε ένα τρίγωνο κονσίλερ κάτω από κάθε μάτι και ανακατέψτε τελείως. Για εφαρμογή χωρίς ρυτίδες, ξεσκονίστε απαλά με διαφανή πούδρα πριν την πήξη.

Διαμόρφωση της Εγκατάστασής σας

Τα καλλυντικά που έχουν στηθεί θα παραμείνουν σε εύχρηστη μορφή όλη την ημέρα. Εφαρμόστε καθαρή πούδρα σταθεροποίησης σε λείες περιοχές, (για παράδειγμα, τη ζώνη Τ) για να διορθώσετε τη σταθεροποίηση και το concealer. Μια σταθερή βουτιά μπορεί να βοηθήσει στην ανάμειξη διαφορετικών στρωμάτων καλλυντικών για μια δροσερή ολοκλήρωση, η οποία προσθέτει διάρκεια ζωής και μια χαρακτηριστική λάμψη. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να περιμένουν όλη την ημέρα ή να έχουν λεία επιδερμίδα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε.

Χαρακτηρισμός και διαμόρφωση

Πρόσωπα με σχήμα και χαρακτηριστικό φαίνονται πιο τριών επιπέδων. Εφαρμόστε ματ μπρονζέ ή πούδρα σχήματος στα ζυγωματικά, τη δομή του προσώπου και τη μύτη σας για να προσέξετε τα στοιχεία σας. Χρησιμοποιήστε highlighter για να τονίσετε τα πιο εμφανή στοιχεία σας, όπως το άνοιγμα της μύτης, το κόκκαλο του μετώπου και τα ψηλότερα σημεία των ζυγωματικών σας. Μείνετε μακριά από περιοχές δύναμης για από και επιτύχετε μια σταθερή εμφάνιση ανακατεύοντας κατάλληλα. Η σκέψη είναι να κάνετε το πρόσωπό σας να ξεχωρίζει με ένα μείγμα σκιών και χαρακτηριστικών που φαίνονται κανονικά.

Ολοκληρώνοντας τους Ιδανικούς Ναούς

Τα φρύδια σας σκιαγραφούν το πρόσωπό σας και έχουν την ικανότητα να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σας. Για να ξεκινήσετε, δείτε ως την κανονική σας καμπύλη και διαμορφώστε τα μέτωπά σας με τον ίδιο τρόπο. Για να γεμίσετε ελάχιστες περιοχές, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή πούδρα στο μέτωπο και επικοινωνήστε απαλά και με πούπουλο. Ρυθμίστε τις τρίχες με τζελ κροταφών για πιο χαρακτηριστική εμφάνιση. Η διορθωτική σας εμφάνιση θα ολοκληρωθεί με προετοιμασμένους κροτάφους που συμπληρώνουν τις ανταύγειες του προσώπου σας.

Ικανότητα σκιάς ματιών

Η χρήση της σκιάς ματιών είναι δύσκολη, ωστόσο αποδεικνύεται φυσική μετά από κάποια εμπειρία. Εφαρμόστε μια διαφανή, αμερόληπτη σκιά γύρω από την κορυφή σας για να ξεκινήσετε. Κάντε τις ρυτίδες σας να φαίνονται περισσότερο χρησιμοποιώντας μια πιο σκοτεινή απόχρωση και εμφανίστε το κόκαλο του μετώπου σας και τις εσωτερικές γωνίες σας με μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Κρατήστε μακριά περιοχές αντοχής για από ανακατεύοντας τέλεια. Προσπαθήστε με διαφορετικές ποικιλίες και στυλ, όπως smokey eyes ή κομμένες ρυτίδες, να βρείτε αυτό που σας φαίνεται καλύτερο.

Τρόποι εφαρμογής Eyeliner

Η χρήση eyeliner μπορεί να δώσει την εξαπάτηση για πιο πυκνές βλεφαρίδες και μεγαλύτερα μάτια. Χρησιμοποιήστε μια επένδυση μολυβιού στην περίπτωση που απλά ξεκινάτε. για πρόσθετες συναισθηματικές επιπτώσεις, χρησιμοποιήστε μια επένδυση υγρού ή gel. Εφαρμόστε λίγη γραμμή στη γραμμή των βλεφαρίδων και προσθέστε περισσότερες στρώσεις μέχρι η γραμμή να γίνει σχεδόν τόσο παχιά όσο θέλετε. Ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας και την περίσταση, μπορείτε να αποκτήσετε διάφορα γνωστά στυλ χρησιμοποιώντας eyeliner χωρίς φτερά, σφιχτά ή απλωμένα.

Μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες

Το να βάλεις μάσκαρα είναι μια αδιαμφισβήτητη απαίτηση αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου και να δώσεις σε κάθε ντύσιμο μια εντυπωσιακή ενέργεια. Για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο μακριές και πιο πυκνές, στρίψτε τις πριν βάλετε τη μάσκαρα. Αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι η μάσκαρα σας θα πρέπει να φαίνεται κανονική και όχι ομαδοποιημένη, ξεκινήστε από το θεμέλιο των βλεφαρίδων σας και προχωρήστε σταδιακά προς τα πάνω. Εφαρμόστε πολλές εφαρμογές, αφήνοντας κάθε μία να στεγνώσει αρκετά πριν προσθέσετε τις παρακάτω, για μεγαλύτερο όγκο. Όσον αφορά τα έκτακτα γεγονότα ή το να φοράτε παπούτσια σε υγρές συνθήκες, οι αδιάβροχες λεπτομέρειες είναι η πιο έξυπνη επιλογή σας για διαρκή χρήση.

Γίνετε ξεπλυμένη Κυριαρχία

Ένας ήχος από τον τόνο των μάγουλων, που επιτυγχάνεται με το κοκκίνισμα, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε χρόνια πιο νεανική. Επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ταιριάζουν με το ροδάκινο και το κοραλί, οι μεσαίοι τόνοι με το μεσαίο δέρμα συνδυάζονται με το κοραλί και οι πιο μουντές κρυφές μούρων με θαμπό χρώμα. Φέρτε λίγο ρουζ προς τα άδυτά σας ανακατεύοντάς το στα μήλα των ζυγωματικών σας. Για πιο δυσδιάκριτο, δροσερό αποτέλεσμα, επιχειρήστε μια κρέμα να ξεπλυθεί. για πιο ματ ολοκλήρωση, επιχειρήστε μια πούδρα να ξεπλυθεί.

Οδηγίες για την εφαρμογή κραγιόν

Το κραγιόν είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αλλάξετε το στυλ σας και να δείξετε στον κόσμο ποια είναι η ταυτότητά σας. Χρησιμοποιήστε μια επένδυση χειλιών παρόμοιας απόχρωσης με το κραγιόν σας για να κάνετε μια άψογη εφαρμογή που θα παραμένει μέρα με τη μέρα. Εφαρμόστε μια ελαφριά γραμμή στο άνω χείλος σας με το liner. Για πιο ακριβή εφαρμογή, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο χειλιών ή απλώστε απλά το κραγιόν απευθείας από την κανάτα. Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση για ασφάλεια μεγάλης διάρκειας και αλείψτε με ένα χαρτομάντιλο. Διαλέξτε μια ολοκλήρωση που ταιριάζει στο γούστο σας και την περίσταση εφικτό. Το ματ, το μεταξωτό και η λάμψη παράγουν αλλαγμένα αποτελέσματα.

Το τελευταίο άγγιγμα: Ρύθμιση ντους

Η εφαρμογή ενός setting splash ως το τελευταίο βήμα της τεχνικής των καλλυντικών σας μπορεί να σας βοηθήσει να σφραγίσετε την εμφάνισή σας και να εγγυηθείτε ότι τα καλλυντικά σας παραμένουν στημένα όλη την ημέρα. Διευρύνετε το χέρι σας και πασπαλίζετε δίκαια το πρόσωπό σας με το πιτσίλισμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας με ρυθμιστικά ντους που έρχονται σε διάφορες ολοκληρώσεις όπως ματ, δροσερό ή διαφωτιστικό. Ακολουθώντας αυτή τη μεθοδολογία, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα καλλυντικά σας θα παραμείνουν υπέροχα ανεξάρτητα.

Καλλυντικά πινέλα και διάφορα όργανα

Για να φαίνεστε ότι είστε ειδικός, θέλετε πραγματικά κορυφαίες βούρτσες και είδη καλλυντικών. Μια ομαδοποίηση πινέλων για την τοποθέτηση διαφορετικών προϊόντων περιποίησης ομορφιάς, για παράδειγμα, concealer, πούδρα, ρουζ και σκιές ματιών, είναι μια ευεργετική εικασία. Για ιδανική εφαρμογή και για να διατηρήσετε τους μικροοργανισμούς υπό έλεγχο, καθαρίστε τα πινέλα σας με συνέπεια. Τα μαντηλάκια καλλυντικών, παρόμοια με τα μπλέντερ magnificence, κάνουν τη διαφορά για το blending concealer και την καθιέρωση για μια άψογη ολοκλήρωση.

Οδηγίες για τα καλλυντικά που μένουν καθημερινά

Ξεκινήστε με μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και χρησιμοποιήστε αξιόπιστα αντικείμενα για να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας καινούργια μέρα με τη μέρα. Μπορείτε να κάνετε τα καλλυντικά σας να διαρκέσουν περισσότερο, απλώνοντας μερικά είδη ρουζ, όπως χρησιμοποιώντας μια κρέμα που ξεπλένεται πάνω από μια πούδρα που κοκκινίζει. Για να κρύψετε ή να μειώσετε τη λάμψη, χρησιμοποιήστε σεντόνια και σκόνη, ανάλογα με την περίσταση. Για να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας υπέροχα όλη την ημέρα, έχετε ένα μικρό σάκο σε επίπεδο επιφάνειας με κάθε ένα από τα ζωτικά πράγματα κοντά σας.

Ταλαντούχα χρήση προϊόντων ομορφιάς

Μπορείτε να αξιολογήσετε περισσότερες συγκλονιστικές στρατηγικές αφού καταλάβετε τα βασικά. Για πιο χαρακτηριστική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε αντικείμενα κρέμας για το σχήμα και το χαρακτηριστικό. Για να ζεστάνετε τα καλλυντικά σας, απλώς εφαρμόστε μια φιλελεύθερη σκόνη πήξης, περιμένετε μερικές στιγμές και μετά ξεπεράστε το. Αυτή η στρατηγική δημιουργεί μια άψογη ολοκλήρωση και χτίζει τη ραχοκοκαλιά του αντικειμένου. Αξιολογήστε διαφορετικές εμφανίσεις με σκιές ματιών, ρεαλιστικό eyeliner και λαμπερούς τόνους χειλιών για να αναδείξετε τον εξαιρετικό χαρακτήρα σας.

συμπέρασμα

Το να βάζεις άψογα καλλυντικά απαιτεί πληροφορίες για τον τύπο του δέρματός σου, προσδιορισμό κορυφαίων αντικειμένων και εξάσκηση. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει τις ικανότητες που θέλετε να μετατρέψετε σε έναν έμπειρο τεχνίτη καλλυντικών, είτε θέλετε να αναδείξετε την εσωτερική σας μεγαλοπρέπεια είτε να αξιολογήσετε δοκιμάζοντας νέες εμφανίσεις. Κάνετε την πρακτική του να αποτελεί το επίκεντρο συχνά, μείνετε ενήμεροι για τα πιο πρόσφατα μοτίβα και, το πιο σημαντικό, διασκεδάστε καθώς ερευνάτε το σύμπαν των προϊόντων περιποίησης ομορφιάς. Σε περίπτωση που τηρήσετε αυτούς τους κανόνες, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία να μετατραπείτε σε έμπειρο τεχνίτη καλλυντικών.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *