Beauty Unleashed Η τοποθέτηση προϊόντων περιποίησης ομορφιάς ήταν για πάντα μια ανόητη και εφευρετική μέθοδος για την επικοινωνία του ασυνήθιστου στυλ και του χαρακτήρα κάποιου. Είτε απλά ξεκινάτε είτε ασχολείστε με την αριστεία για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζετε. Συνειδητοποιήστε κάθε μία από τις περίπλοκες λεπτομέρειες της εφαρμογής καλλυντικών με αυτό το βιβλίο σημείο προς σημείο και θα είστε έτοιμοι να αισθάνεστε και να βάζετε τον καλύτερο εαυτό σας κάθε μέρα. Αν υποθέσουμε ότι είστε νέος στο να φοράτε καλλυντικά, τα παρακάτω είναι 17 σημαντικά θέματα που πρέπει να θυμάστε.

1. Μάθετε για τις επιδερμίδες σας

Η συνειδητοποίηση του τύπου του δέρματός σας είναι ένα σημαντικό αρχικό βήμα πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ομορφιάς. Ο τύπος του δέρματός σας – λεία, ξηρή, ανάμεικτη ή ευαίσθητη – θα κατευθύνει τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο με τον οποίο τα εφαρμόζετε. Beauty Unleashed Accomplishing Τα πραγματικά εκπληκτικά καλλυντικά ξεκινά με την κατάλληλη περιποίηση της επιδερμίδας.

2. Βούρτσες και βασικό υλικό

Η φύση της εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης ομορφιάς μπορεί να βελτιωθεί εξαιρετικά με υπέροχα πινέλα και αντικείμενα. Κάθε επιφανειακή εκτέλεση, από τα πινέλα εγκατάστασης μέχρι τα μαντηλάκια ανάμειξης, καλύπτει μια ιδιαίτερη ανάγκη. Φυλάξτε τις βούρτσες σας σε άριστη κατάσταση, όσο είναι δυνατόν, μελετώντας αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα για τις καλύτερες βούρτσες σε ένα ευέλικτο σετ.

3. Προετοιμασία δέρματος για επανορθωτική εφαρμογή

Αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα και να διαρκέσουν όλη την ημέρα, θέλετε πραγματικά να φτιάξετε το δέρμα σας εκ των προτέρων. Τα βήματα που περιλαμβάνουν το πλύσιμο, το ξεφλούδισμα, τον κορεσμό και την προετοιμασία είναι κανονικά. Beauty Unleashed Η δημιουργία μιας ιδανικής εγκατάστασης απαιτεί προσεκτική προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

4. Εγκατάσταση στην καλύτερη βάση

Η αλλαγή του παιχνιδιού είναι βασικά τόσο απλή όσο και η ανίχνευση της σωστής βάσης. Σκεφτείτε το ιδανικό επίπεδο συμπερίληψης, τη σημασία και τον τύπο του δέρματός σας. Βρείτε την τέχνη της τέλειας εφαρμογής και δοκιμής αποχρώσεων για άψογη, κανονική εμφάνιση.

5. Μετατροπή σε έμπειρο βετεράνο της εφαρμογής Concealer

Όσον αφορά την απόκρυψη των κηλίδων, των μαύρων κύκλων και άλλων θεμάτων αποκατάστασης, το concealer είναι σωτήρια. Μάθετε πώς να συνδυάζετε σωστά το concealer, ποια σχέδια αποδεικνύονται καλύτερα για διαφορετικά θέματα και πώς να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση.

6. Υπογράμμιση και Διαμόρφωση

Τα στοιχεία του προσώπου σας μπορούν να αναζωογονηθούν χρησιμοποιώντας καλούπια και χαρακτηριστικά, που δίνουν όψη και ορισμό. Beauty Unleashed Ανακαλύψτε τι είναι το καλούπωμα, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και ποια αντικείμενα είναι καλύτερα για συγκεκριμένα είδη προσώπου, ώστε να έχετε μια χαρακτηριστική, χαραγμένη εμφάνιση.

7. Αψεγάδιαστο φρύδι

Ένα πολύ προετοιμασμένο σετ φρυδιών μπορεί να προβληματίσει ολόκληρο το βλέμμα σας. Ανακαλύψτε ποια αντικείμενα αποδεικνύονται καλύτερα για το γέμισμα και το καλούπωμα των φρυδιών σας και αξιολογήστε διάφορες στρατηγικές για τη διαμόρφωση τους.

8. A Novice’s Manual for Eyeshadow

Μπορεί να πετύχετε μια ανεπιτήδευτη ή συναισθηματική εμφάνιση με σκιά ματιών. Επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία της εφαρμογής σκιάς ματιών, όπως η υπόθεση της ποικιλίας, οι τεχνικές ανάμειξης και τα ρητά στυλ συμβάντων.

9. Να γίνεις ο καλύτερος στο Eyeliner

Χρησιμοποιήστε eyeliner για να παρατηρήσετε και να τονίσετε τα μάτια σας. Αξιολογήστε διαφορετικές εμφανίσεις, υλικά και στρατηγικές με το eyeliner για μια συνεπή, ακριβή εφαρμογή — είτε πρόκειται για μια δυσδιάκριτη εμφάνιση με φτερωτά είτε για σκληρή και γρήγορη εφαρμογή.

10. Εγχειρίδιο για το να αγαπάτε τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας

Δεν μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν χωρίς μάσκαρα. Μάθετε πώς να βάζετε διαφορετικά πινέλα και αντικείμενα μάσκαρα, ώστε οι βλεφαρίδες σας να παραμείνουν λείες και για μεγάλο χρονικό διάστημα που συναρμολογείτε όγκο, περιστροφή και όγκο χωρίς τσαμπιά.

11. Ρουζ και Bronzer με κανονική εμφάνιση

Η χρήση ρουζ ή μπρονζέ μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λαμπερό και όμορφο. Μάθετε ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα με την επιδερμίδα σας και πώς να τις εφαρμόσετε ώστε να φαίνεστε λαμπερές και κανονικές.

12. Stunts για την εφαρμογή κραγιόν

Λίγο κραγιόν μπορεί να προβληματιστεί ή να προσφέρει μια έντονη έκφραση. Αυτό το μέρος παρέχει πλήρη δεδομένα σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσετε άψογα χείλη, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου επιλογής της σωστής απόχρωσης και εξίσωσης μαζί με στρατηγικές για ανθεκτική εφαρμογή.

Στάδιο 13: Βάζοντας τα προϊόντα περιποίησης σας Beauty

Αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να παραμείνουν όλη την ημέρα, θα πρέπει να το ρυθμίσετε. Μάθετε πώς να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας στημένα όλη την ημέρα, εξετάζοντας διαφορετικές σκόνες και πιτσιλιές.

14. Skincare and Cosmetics Expulsion

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας υπέροχο, είναι σημαντικό να εξαλείψετε τα καλλυντικά με ακρίβεια. Ανακαλύψτε τι αποδεικνύεται καλύτερο για την εξάλειψη των καλλυντικών και τη συμβατότητα με τις σωστές τάσεις διαχείρισης της υγείας του δέρματος.

15. Διαφορετικές εκδηλώσεις Καλλυντικά

Διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν αδιαμφισβήτητα στυλ καλλυντικών. Μάθετε πώς να επαναλάβετε την αναζήτηση καλλυντικών για οποιοδήποτε γεγονός, είτε πρόκειται για μια κανονική μέρα στη δουλειά, για μια βραδιά που θα θυμάστε ή για μια συμβατική μπάλα.

16. Φρέσκα ντεμπούτα στα προϊόντα περιποίησης Beauty

Μείνετε ανανεωμένοι με όλα τα πιο ενημερωμένα μοτίβα και είδη προϊόντων περιποίησης ομορφιάς. Μείνετε σε εγρήγορση ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα μοτίβα προϊόντων περιποίησης ομορφιάς, από νέα προϊόντα μέχρι στρατηγικές που προκύπτουν.

17. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να παραμείνουν τα καλλυντικά σας μέρα με τη μέρα

Μάθετε τι λειτουργεί θαυμάσια για να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας όλη την ημέρα. Γίνετε οι καλύτεροι στο layering και βρείτε μια οριστική συσκευή καλλυντικών μακράς διαρκείας για να διατηρήσετε την εμφάνισή σας άψογη όλη την ημέρα.

Προσαρμογή του προγράμματος διαχείρισης της υγείας του δέρματός σας

Η συνειδητοποίηση του τύπου του δέρματός σας είναι ένα σημαντικό αρχικό βήμα πριν από τη χρήση καλλυντικών. Είτε το δέρμα σας είναι λείο, ξηρό, ανάμεικτο ή ευαίσθητο, η κατανόηση του τύπου του δέρματός σας σας επιτρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα στοιχεία και τρόπους εφαρμογής τους. Για να επιτύχετε μια πραγματικά άψογη εφαρμογή καλλυντικών, είναι θεμελιώδες να ακολουθείτε μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος.

Οδηγίες για να αποφασίσετε τον τύπο του δέρματός σας

Μάθετε ποιος είναι ο τύπος του δέρματός σας καθαρίζοντας απαλά με ένα απαλό καθαριστικό και στη συνέχεια περιμένετε μια ώρα για να αντιληφθείτε πώς ανταποκρίνεται το δέρμα σας χωρίς καλλυντικά ή κρέμα. Το ευαίσθητο δέρμα περιγράφεται από ερυθρότητα και ενόχληση, το λείο δέρμα από μια λιπαρή γυαλάδα, το ξηρό δέρμα από μια σφιχτή, ξεφλουδισμένη επιφάνεια και το ανάμεικτο δέρμα από κηλίδες ξηρού και λείου δέρματος.

Αλλάζοντας την τάση σας

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας θα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας όποτε το αποφασίσετε. Αντικείμενα που κάνουν ματ και είναι χωρίς λιπαρότητα είναι τα καλύτερα για λεία επιδερμίδα. Συνταγές που ενυδατώνουν και υποστηρίζουν το ξηρό δέρμα κάνουν τη διαφορά. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας είναι το κλειδί για το μεικτό δέρμα. Χρησιμοποιήστε ελαφριά αντικείμενα για να αντιμετωπίσετε τις λείες περιοχές και να κορεστείτε τις ξηρές ζώνες. Για να μην ενοχλείται το ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε αντικείμενα που είναι απαλά και ήσυχα.

Βασικές αρχές ρουτίνας περιποίησης δέρματος

Η τήρηση μιας συνηθισμένης ρουτίνας περιποίησης είναι βασική για όλους τους τύπους δέρματος. Πρώτα θα πρέπει να εφαρμοστεί μια απαλή χημική ουσία και μετά προφανώς ένα τόνερ, ορός, κρέμα και αντηλιακό. Το δέρμα είναι έτοιμο για καλλυντικά σε κάθε στάδιο, εξασφαλίζοντας ένα άψογο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Βούρτσες και βασικό εξοπλισμό

Η εφαρμογή καλλυντικών είναι μια τεχνογνωσία που μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ με τη βοήθεια εξαιρετικών πινέλων και αντικειμένων. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εμφάνιση ποιότητας κομμωτηρίου στην παρηγοριά του σπιτιού σας με τις κατάλληλες συσκευές καλλυντικών, για παράδειγμα, βούρτσες εγκατάστασης και μαντηλάκια ανάμειξης.

Θεμελιώδεις βούρτσες

Οι τεχνίτες καλλυντικών προτείνουν να έχουν στη συσκευασία τους τα συνοδευτικά πινέλα: ένα πινέλο σταθεροποίησης/σκουπίσματος, ένα πινέλο πούδρας/κονσίλερ, ένα πινέλο για ρουζ/σκιά ματιών, ένα πινέλο ανάμειξης και ένα υπολογισμένο πινέλο για τον χαρακτηρισμό των φρυδιών και του eyeliner. Με κάθε βούρτσα εξασφαλίζεται ιδανική εφαρμογή και ανάμειξη στερέωσης.

Υποστήριξη βούρτσας

Τόσο για καθαρότητα όσο και για επάρκεια, η τυπική υποστήριξη βούρτσας είναι θεμελιώδης. Χρησιμοποιήστε λίγο καθαριστικό και ένα χλιαρό νερό ή μια εύθραυστη χημική ουσία βούρτσας για να καθαρίζετε τις βούρτσες σας με συνέπεια. Μετά το ξέπλυμα, κάντε ένα σημείο για να τα αφήσετε να στεγνώσουν στον αέρα. Μπορείτε να διατηρήσετε τις βούρτσες σας σε εξαιρετική μορφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθαρίζοντάς τις με συνέπεια για να εξαλείψετε την ανάπτυξη αντικειμένων.

Επιλέγοντας το κατάλληλο υλικό

Σκεφτείτε τα υλικά και το στυλ του εξοπλισμού καλλυντικών που σκέφτεστε να αγοράσετε. Οι βούρτσες από κανονικές ίνες είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση της πούδρας, ενώ οι κατασκευασμένες τρίχες είναι πιο κατάλληλες για τη φροντίδα των υγρών και των κρέμων. Για να αξιοποιήσετε τις συσκευές σας, προσπαθήστε να εντοπίσετε συσκευές με ευχάριστες λαβές και χοντρές, λεπτές ίνες.

Προετοιμάζοντας το δέρμα σας για προϊόντα περιποίησης ομορφιάς

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι τα καλλυντικά σας πρέπει να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα και να διαρκέσουν όλη την ημέρα, θέλετε πραγματικά να φτιάξετε το δέρμα σας εκ των προτέρων. Τα βήματα που περιλαμβάνουν το πλύσιμο, το ξεφλούδισμα, τον κορεσμό και την προετοιμασία είναι κανονικά. Η δημιουργία μιας ιδανικής εγκατάστασης απαιτεί προσεκτική προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Ξεπλύσιμο και λείανση

Ξεκινήστε με ένα νέο δίσκο πλένοντας ατελείωτα όλες τις νότες λαδιού, βρωμιάς και διαφορετικών μολύνσεων από το πρόσωπό σας. Για να διατηρήσετε το δέρμα σας λείο, ρίξτε το σε περισσότερες από μία περιπτώσεις εβδομάδα με την εβδομάδα. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Τα καλλυντικά θα περιμένουν και θα δείχνουν πιο συνεπή, αν υποθέσουμε ότι ακολουθείτε αυτό το σύστημα.

Φέρνοντας SPF

Ανεξάρτητα από το πόσο κομψό είναι το δέρμα σας, ο κορεσμός είναι μια αναμφισβήτητη ανάγκη. Τα καλλυντικά παραμένουν ανοιχτά και δεν υποχωρούν σε μικρές τσακίσεις όταν το πρόσωπό σας είναι πολύ ενυδατωμένο. Διασκορπίστε μια κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας δίκαια στο λαιμό και το πρόσωπό σας.

Ανάληψη δράσης

Η ανάληψη δράσης το θέτει για εφαρμογή καλλυντικών και διευρύνει την εποχή φθοράς των προϊόντων περιποίησης ομορφιάς. Υποθέτοντας ότι έχετε κομψό δέρμα, πηγαίνετε για μια προκαταρκτική που κάνει ματ. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ξηρό, ψάξτε για ένα κορεσμένο. Πριν την εφαρμογή της εγκατάστασης, εφαρμόστε μια μικρή στρώση και αφήστε την να πήξει.

Εγκατάσταση στην καλύτερη βάση

Η εύρεση της ιδανικής βάσης για την εφαρμογή των καλλυντικών σας θα μπορούσε να αλλάξει τη ρουτίνα της αριστείας σας. Σκεφτείτε το ιδανικό επίπεδο συμπερίληψης, την πρόταση και τον τύπο δέρματος. Βρείτε την ειδικότητα της άψογης εφαρμογής και δοκιμής αποχρώσεων για τέλεια, κανονική εμφάνιση.

Αντιλαμβανόμενοι την Τακτική Πίεσή σας

Ενώ επιλέγετε μια απόκρυψη εγκατάστασης, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας. Beauty Unleashed Αμερόληπτες, ζεστές ή ευκρινείς υποδείξεις είναι νοητές. Ίχνη μπλε ή ροζ περιγράφουν δροσερά υπόγεια ρεύματα, ενώ ίχνη κίτρινων ή λαμπερών αποχρώσεων απεικονίζουν ζεστές νύξεις και ένας συνδυασμός των δύο είναι γνωστός ως αμερόληπτες προτάσεις. Η επιλογή μιας εγκατάστασης που συμπληρώνει την επιδερμίδα σας απαιτεί πληροφορίες σχετικά με την υπόδειξη σας.

Αξιολόγηση των επιπέδων φωτός

Αντιληφθείτε πώς φαίνονται διάφοροι τόνοι καθιέρωσης στο χέρι ή στη δομή του προσώπου σας. Beauty Unleashed Ο ιδανικός τόνος πρέπει να αναμιγνύεται με συνέπεια με τον χρωματισμό σας, χωρίς να αφήνει καμία συνέχεια. Υποθέτοντας ότι χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο ταίριασμα, πρέπει να κάνετε δοκιμή σε κανονικό φως.

Τεχνικές Εκτέλεσης

Εφαρμόστε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, ένα μαντηλάκι ή τα δάχτυλά σας για μια ιδανική ολοκλήρωση. Για να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο κάλυμμα, εφαρμόστε το στήσιμο στο πρόσωπό σας και δώστε κατεύθυνση προς τα έξω. Ανακατέψτε με ένα υγρό μαντηλάκι και εφαρμόστε το συμπιεσμένο αργά για χαρακτηριστικό αντίκτυπο.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *