Εισαγωγή

Φυσική περιποίηση νυχιών Η υιοθέτηση μιας οικολογικής στρατηγικής για την περιποίηση των νυχιών έχει πολλά πλεονεκτήματα, θυμόμαστε καλύτερα νύχια και λιγότερο αποτέλεσμα για το κλίμα. Μπορείτε να έχετε περιοχές δύναμης, νύχια χωρίς να χρησιμοποιήσετε επιβλαβείς συνθετικές ουσίες ή περιττά αντικείμενα σε περίπτωση που ακολουθήσετε κάποιες οικολογικές στρατηγικές. Σε αυτήν την εκπαιδευτική άσκηση σημείο προς σημείο, θα ρίξουμε μια ματιά σε 17 κανονικούς τρόπους για να διατηρήσετε τα νύχια σας υπέροχα χωρίς να βλάψετε το κλίμα.

1. Συνεχίστε με το Solid Nails με ένα σχήμα Ομοιόμορφης Διατροφής

Η βάση των στερεών και υγιών νυχιών είναι μια ικανοποιητικά συμπληρώματα πλούσια, προσαρμοσμένη δίαιτα. Ενσωματώστε πηγές τροφίμων που είναι άφθονες σε βιταμίνη Α, L-ασκορβικό οξύ, βιταμίνη D, βιοτίνη, ψευδάργυρο, σίδηρο και ωμέγα-3 ακόρεστα λιπαρά στη διατροφική σας ρουτίνα. Φυσική περιποίηση νυχιών Αυτά τα μέταλλα βοηθούν στην ενίσχυση των νυχιών και τονώνουν την ανάπτυξή τους. Οι καλύτερες ποικιλίες τροφίμων για να φροντίσετε τα νύχια σας είναι αυτές που είναι πλούσιες σε ανάμεικτα χόρτα, ξηρούς καρπούς, σπόρους, άπαχα κρέατα και λαμπερά προϊόντα.

2. Απλώστε κανονικά έλαια στα νύχια σας για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα

Για να διατηρήσετε τα νύχια προσαρμοστικά και δυνατά, είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Οι κρέμες που είναι κανονικές, παρόμοιες με το αμύγδαλο, την καρύδα ή το ελαιόλαδο, κάνουν τη διαφορά. Συνεχώς, για να συγκρατήσετε τα νύχια και το δέρμα των νυχιών σας από το να στεγνώσουν και να σπάσουν, τρίψτε λίγο λάδι σε αυτά. Φυσική περιποίηση νυχιών Εκτός από την ενίσχυση των νυχιών σας, αυτή η απλή ρουτίνα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σταθερό δέρμα των νυχιών σας.

3. Χρησιμοποιήστε συσκευές νυχιών που είναι εντάξει για το κλίμα

Για να μειώσετε την επίδρασή σας στο κλίμα, χρησιμοποιήστε συσκευές νυχιών που είναι πιο ήπιες στον κόσμο. Επιλέξτε έγγραφα από ανθεκτικό γυαλί ή σκληρυμένο χάλυβα για τα νύχια σας αντί για φύλλα σμύριδας μιας χρήσης. Φυσική περιποίηση νυχιών Αυτά τα ανθεκτικά υποκατάστατα είναι πιο απλά έως πεντακάθαρα και συνεχίζουν να λειτουργούν περισσότερο, εξαλείφοντας τα απόβλητα. Οι βούρτσες νυχιών από μπαμπού και τα ωστήρια δέρματος των νυχιών είναι μια άλλη οικολογική επιλογή για να σκεφτείτε.

4. Επιλέξτε τα καθαριστικά νυχιών που είναι ασφαλή

Συνθετικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, το τολουόλιο και ο φθαλικός διβουτυλεστέρας είναι διαθέσιμες σε πολλές συνήθεις γυαλάδες νυχιών. Φυσική περιποίηση νυχιών Για να μείνετε μακριά από αυτά και άλλα βλαβερά συνθετικά, αναζητήστε βαφές νυχιών που δεν είναι επιβλαβείς. Για να μείνετε μακριά από επικίνδυνες επιπτώσεις στους ανθρώπους και το κλίμα, αναζητήστε επωνυμίες για να έχετε σχέδια “χωρίς 5”, “χωρίς 7” ή ακόμα και “χωρίς 10”. Μπορείτε να παραμείνετε σε μοτίβο με αυτές τις λάμψεις, καθώς φτάνουν σε πάρα πολλούς τόνους και επιφάνειες.

5. Επιλέξτε καθαριστικά νυχιών που δεν περιέχουν CH3)2CO.

Ως αποτέλεσμα της περιεκτικότητάς τους σε CH3)2CO, τα συνηθισμένα προϊόντα αφαίρεσης βαφής νυχιών δεν είναι γενικά τα πιο ήπια για το δέρμα και τα νύχια. Τα αντιιδρωτικά που δεν περιέχουν CH3)2CO χρησιμοποιούνται με πιο ήπιους διαλύτες και τις περισσότερες φορές περιέχουν κορεστικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε και αλόη βέρα. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για την εξάλειψη της βαφής των νυχιών χωρίς να εξαλείψετε τα κανονικά λάδια από τα νύχια σας, δοκιμάστε μία από αυτές τις επιλογές.

6. Μάθετε πώς να καταγράφετε τα νύχια σας με λεπτότητα

Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή και να υποστηρίξετε τη βελτίωση, μάθετε πώς να τα καταγράψετε κατάλληλα. Για να κρατήσετε τα νύχια σας πίσω από το χωρισμό και την απογύμνωση, ηχογραφήστε τα σε ένα μοναχικό ρουλεμάν μόνο, ποτέ πέρα ​​δώθε. Φυσική περιποίηση νυχιών Για να έχετε μια ομαλή ολοκλήρωση, χρησιμοποιήστε ένα έγγραφο λεπτής τραχύτητας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην βλάπτετε τα νύχια σας όλη την ώρα.

7. Διατηρήστε τα εργαλεία νυχιών σας τέλεια και απολυμασμένα με συνέπεια

 

Ο πιο ιδανικός τρόπος για να αποφύγετε τη μόλυνση ενώ χρησιμοποιείτε συσκευές νυχιών είναι να τις διατηρείτε καθαρές. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια συσκευή, πλένετε τη με νερό και καθαριστικό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε υγρό καθαρισμού ή υπεροξείδιο του υδρογόνου για να το απολυμάνετε. Η παρακολούθηση των καθαρών συσκευών είναι μια απλή μέθοδος για να τις αποθηκεύσετε όλες έτοιμες για ένα πιο περιορισμένο χρονικό πλαίσιο.

8. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας προστατεύονται όσο είστε γύρω από το σπίτι

Τα νύχια σας μπορεί να γίνουν πιο εύθραυστα κάνοντας οικογενειακές δουλειές, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν νερό και σκληρές συνθετικές ουσίες. Για να μην στεγνώσουν τα νύχια σας και να εμφανιστούν στα συνθετικά καθώς καθαρίζετε, πλένετε τα πιάτα ή προσέχετε το νηπιαγωγείο σας, φορέστε γάντια. Διατηρώντας αυτό το πρότυπο, οι βοηθοί διατηρούν περιοχές αντοχής για τα νύχια τα προστατεύουν από το σπάσιμο.

9. Προσπαθήστε να μην εμπλέκετε τα νύχια σας για κανένα λόγο

Τα νύχια μπορούν να σπάσουν ή να απογυμνωθούν όποτε χρησιμοποιούνται για υποχρεώσεις όπως το άνοιγμα βάζων ή το ξύσιμο ονομάτων. Να είστε ευαίσθητοι με τα νύχια σας και απλώς χρησιμοποιήστε όργανα που προορίζονται για αυτόν τον λόγο. Κάνοντας αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να τους αποτρέψετε από το να είναι υπερβολικά κοντοί και να μην πληγωθούν.

10. Υποβιβάστε το Wetness

Αν υποθέσουμε ότι αφήνετε τα νύχια σας στο νερό για πολύ καιρό, θα γίνουν ευαίσθητα και απλά στο σπάσιμο. Προσπαθήστε να μην βάζετε τα νύχια σας για εκτεταμένα χρονικά πλαίσια και προσπαθήστε να τα διατηρήσετε όσο στεγνά θα μπορούσατε να περιμένετε. Μετά από ένα γρήγορο πλύσιμο ή ντους, βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι εντελώς στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν για να αποκαταστήσετε την υγρασία.

11. Κάντε την περιποίηση νυχιών ένα συνηθισμένο κομμάτι της ζωής σας

Για να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή, να είστε αξιόπιστοι. Διατηρήστε ένα κανονικό χρονοδιάγραμμα περιποίησης του δέρματος των νυχιών και των νυχιών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, της τεκμηρίωσης και του κορεσμού. Για να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή και να προβάλετε τον καλύτερο εαυτό τους και να αποφύγετε θέματα όπως τα νύχια, θα πρέπει να κάνετε λίγη περιποίηση νυχιών μία φορά την εβδομάδα.

12-Χρησιμοποιήστε All-Normal Enhancers Nail Enhancers

Το λάδι δέντρου τσαγιού, ο χυμός λεμονιού, το σκόρδο και άλλα απολύτως φυσιολογικά μέρη βοηθούν στη διατήρηση των νυχιών σας. Ενώ το σελήνιο στο σκόρδο υποστηρίζει την ανάπτυξη νέων νυχιών, ο χυμός λεμονιού μπορεί να ανακουφίσει και να φωτίσει τα νύχια σας. Για να μείνετε μακριά από μεταδοτικές ασθένειες στα νύχια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λάδι δέντρου τσαγιού. Για μια κανονική ανύψωση, ενώστε τα με ένα λάδι μεταφοράς και εφαρμόστε το στα νύχια σας.

 13. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε ακρυλικά και τζελ νύχια.

Η λαμπερή εμφάνιση που δίνουν τα τζελ και τα ακρυλικά νύχια δεν αξίζει το στοίχημα για τα γνήσια νύχια σας που παρουσιάζουν. Τα νύχια σας μπορεί να γίνουν πιο εύθραυστα λόγω της σοβαρής καταγραφής και των σκληρών συνθετικών ενώσεων που χρησιμοποιούνται στον κύκλο αποβολής. Για να συμβαδίσετε με τα υγιή νύχια, αποφασίστε για κανονικό καθαρισμό και αφήστε τα νύχια σας στη μέση μεταξύ των εφαρμογών.

14. Κρατήστε το δέρμα των νυχιών σας υγιές

Ένα συμπαγές κρεβάτι νυχιών ξεκινά με ένα υγιές δέρμα νυχιών. Για να αποτρέψετε ασθένειες, θα πρέπει να αποφεύγετε τη διαχείριση του δέρματος των νυχιών σας. Από την άλλη, βρέξτε τα νύχια σας σε ζεστό νερό και στη συνέχεια πιέστε τα απαλά προς τα πίσω με ένα λεπτό όργανο. Διατηρήστε το δέρμα των νυχιών σας εύκαμπτο και κορεσμένο, εφαρμόζοντας με συνέπεια λάδι για το δέρμα των νυχιών σας.

15. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πολύ καθαρισμό νυχιών

Θα μπορούσατε να εξασθενήσετε τα νύχια σας χρησιμοποιώντας ασυγχώρητες συνθετικές ενώσεις και καθαρίζοντάς τα ξανά και ξανά. Για να επιτρέψετε στα νύχια σας να εισπνεύσουν και στη μέση μεταξύ των περιποιήσεων νυχιών, θέλετε πραγματικά να τους κάνετε ένα διάλειμμα. Κάντε το ένα highlight για να διατηρήσετε και να κορεστείτε τα νύχια σας κατά τη διάρκεια αυτών των διαλειμμάτων, ώστε να μπορούν να ανακτήσουν την κανονική τους δύναμη.

16. Εφαρμόστε μη αρωματικά αποχρωματιστικά χεριών και νυχιών

Τα βιομηχανοποιημένα συνθετικά που βρίσκονται σε πολλές τοπικές κρέμες χεριών είναι γνωστό ότι εξοργίζουν τόσο το δέρμα όσο και τα νύχια. Επιλέξτε φυσικές, απόλυτα φυσιολογικές αλμυρές χεριών και νυχιών που ενσωματώνουν ενυδατικά συστατικά, για παράδειγμα, άλειμμα κακάο, αλόη βέρα και μαργαρίνη καριτέ. Χωρίς τη χρήση επικίνδυνων συνθετικών ενώσεων, αυτές οι κρέμες ενυδατώνουν σε βάθος και αναβαθμίζουν την ευεξία των νυχιών σας.

17. Εστιάστε στη Γενική σας Ευημερία

Η κατάσταση των νυχιών σας επηρεάζεται απίστευτα από τη γενική σας ευημερία. Πίνετε αρκετό νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι, γυμναστείτε τακτικά και μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την πίεσή σας. Στο σημείο που ασχολείστε με τον εαυτό σας σύμφωνα με αυτές τις γραμμές, τα νύχια σας θα είναι καλύτερα και πιο ελκυστικά.

συμπέρασμα

τα νύχια σας και ο πλανήτης θα σας ευχαριστήσουν όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε οικολογικά προϊόντα περιποίησης νυχιών. Τα υπέροχα, συμπαγή νύχια μπορούν να γίνουν δικά σας με οικολογικό τρόπο, υποθέτοντας ότι ακολουθείτε αυτές τις 17 κανονικές συμβουλές. Το κλειδί για υγιή νύχια είναι η συνέπεια και η επίγνωση. Η υιοθέτηση αυτών των τάσεων θα σας επιτρέψει να έχετε στερεά, απολαυστικά νύχια χωρίς να χάσετε τη φυσική σας επίγνωση.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *