1. Εισαγωγή στα τελευταία πράγματα στη φροντίδα των νυχιών

Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Όπως συμβαίνει και με διαφορετικά σημεία αριστείας και στυλ, τα μοτίβα χειροτεχνίας νυχιών ταξιδεύουν με κάθε τρόπο. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα σύγχρονο στυλ, έχοντας επίγνωση των πιο ενημερωμένων drifts. Αυτά τα στυλ φροντίζουν ιδιαίτερα όλες τις προτιμήσεις, από τα άτομα που αγαπούν την πολύπλευρη κατασκευή νυχιών μέχρι τα άτομα που προτιμούν πιο συμβατικά νύχια. Θα πρέπει να διερευνήσουμε τα πιο διάσημα στυλ χειροτεχνίας νυχιών που θα είναι γνωστά για το τρέχον έτος.

2. Βελτιωμένο στο πεντικιούρ

Η χειροτεχνία των νυχιών δεν αντέχει στο μέτριο μοτίβο που καθαρίζει τη διορθωτική δουλειά. Τα σημάδια μιας μέτριας περιποίησης νυχιών είναι τα υποβαθμισμένα σχέδια, οι πνιγμένοι τόνοι και οι ευθείες γραμμές. Οραματιστείτε ευαίσθητα παστέλ, δροσερά λευκά και διάφανα ροζ. Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Αυτά τα στυλ εκπέμπουν μια συμπεριφορά ανεπιτήδευτης πολυπλοκότητας που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

3. Ζωντανοί και εντυπωσιακοί τόνοι

Στη συνέχεια, για άλλη μια φορά, κινούνται καθαρές, ελκυστικές αποχρώσεις. Τα δυναμικά πορτοκαλί, τα ηλεκτρίκ μπλε και τα πράσινα νέον μπορούν να φωτίσουν κάθε ομάδα. Αυτές οι αποχρώσεις είναι τέλειες για τα μέσα του έτους ή οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να κάνετε να παρατηρήσετε τον εαυτό σας. Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Αυτές οι αποχρώσεις είναι ιδανικές για να αναδεικνύετε τα νύχια σας με υποβαθμισμένα ρούχα.

4. μαθηματική κατασκευή νυχιών

Η ευφάνταστη και ακριβής, μαθηματική χειροτεχνία νυχιών είναι εξαιρετικά δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Τα τρίγωνα, τα τετράγωνα και οι γραμμές είναι η οργή της παρούσας στιγμής και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία περίτεχνων παραδειγμάτων. Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Οι μεταλλικές λεπτές αποχρώσεις ή τα διαφορετικά χρώματα βελτιώνουν συχνά τέτοια σχέδια. Είτε πρόκειται για μια δοκιμαστική, ανήσυχη εμφάνιση είτε για μια πιο εκλεπτυσμένη, μοντέρνα εμφάνιση, αυτό το μοτίβο είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει.

5. Λεπτές Αποχρώσεις

Τα νύχια νυχιών συχνά ενσωματώνουν παστέλ τόνους, καθώς είναι υποδειγματικοί και απλοί στη χρήση σε κάθε σκηνικό. Για τους πιο ζεστούς μήνες, αποφασίστε για παστέλ όπως το πράσινο της μέντας, το παιδικό μπλε και το λεπτό ροζ. Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Για ένα πιο υποβαθμισμένο στυλ, πάρτε μια μαχαιριά φορώντας αυτές τις ποικιλίες και μόνο. Για μια πιο ευφάνταστη μεθοδολογία, δοκιμάστε να τα ενώσετε σε διαφορετικά σχέδια επεξεργασίας νυχιών.

6. Highlights από μέταλλο

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ενισχύσετε το στυλ παιχνιδιού σας, δοκιμάστε ένα σωρό μεταλλικά καρφιά. Οι μεταλλικές στολές νυχιών, είτε είναι παντού είτε έχουν τονιστεί πρόσφατα, είναι μια αξιόπιστη μέθοδος για να ξεκολλήσετε τις κάλτσες ορισμένων ανθρώπων. Κορυφαίες τάσεις περιποίησης νυχιών Αν και το ροζ χρυσό, το ασήμι και ο χρυσός είναι οι πιο ευρέως αναγνωρισμένοι μεταλλικοί τόνοι, προχωρήστε και αξιολογήστε διάφορες ποικιλίες.

7. Σχέδια νυχιών για κενούς χώρους

Ένα ασυνήθιστο στυλ είναι τα αρνητικά διαστημικά νύχια, τα οποία ενσωματώνουν την αποκάλυψη κάποιου κρεβατιού νυχιών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ενσωμάτωση του κανονικού νυχιού σε δημιουργικά σχέδια. Ένα ομαλό, μοντέρνο στυλ που υποβαθμίζεται και εντυπωσιάζει είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Επανεξετάζοντας τη γαλλική επένδυση νυχιών

Μια σύγχρονη ερμηνεία του συνηθισμένου γαλλικού στολισμού νυχιών προκύπτει. Χρησιμοποιήστε σκιασμένες άκρες ή πλαγιές αντί για τις τυπικές λευκές μύτες. Αυτό το στυλ επιτρέπει στο δημιουργικό μυαλό σας να περιπλανάται ελεύθερο ενώ αναγνωρίζει την υποδειγματική γαλλική περιποίηση νυχιών.

9. Προηγμένη δεξιοτεχνία νυχιών

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι τα νύχια σας πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, θέλετε πραγματικά να δοκιμάσετε την κατασκευή 3D νυχιών. Για να αποκτήσετε μια εμφάνιση τριών επιπέδων, αυτό το στυλ ενοποιεί διακοσμήσεις όπως πέρλες, στρας, και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Είναι μια υπέροχη τεχνική για να στολίσετε τα νύχια σας με επιφάνεια και ενδιαφέρον.

9. Νύχια με πρόσκρουση μαρμάρου

Τα μαρμάρινα καρφιά, που προορίζονται να μοιάζουν με μαρμάρινη πέτρα, εκπέμπουν μια συμπεριφορά εκλεπτυσμένης καλαισθησίας. Αν και οποιοδήποτε μείγμα ποικιλίας μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει σε αυτό το μοτίβο, χρησιμοποιούνται τακτικά τόνοι του λευκού, του σκούρου και του αμυδρού. Τα πολύπλοκα σχέδια θα μετατρέψουν τα νύχια σας σε μικρά σόπερ, εκπέμποντας μια συμπεριφορά φινέτσας και ανεξαρτησίας.

Εντεκα. Sparkle και Flicker

Τα αστραφτερά και λαμπερά στολίδια νυχιών είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσουν οι άνθρωποι που εκτιμούν λίγο τον ενθουσιασμό. Αυτό το στυλ μπορεί να μετατραπεί από ένα ευαίσθητο κάλυμμα λάμψης σε μια εντελώς εκπληκτική βιτρίνα, ανάλογα με την κλίση σας. Ως κομψή και χαρούμενη επέκταση σε κάθε ντύσιμο, τα sparkle nails είναι υπέροχα για γιορτές και άλλες εξαιρετικές περιστάσεις.

12. Καρφιά σε ραβδί

Το να κάνετε ένα αντίκτυπο στην κλίση με τουλάχιστον δύο τόνους είναι το θέμα των ombre nails. Οι τόνοι που επιλέγονται μπορούν να κάνουν αυτό το στυλ δυσδιάκριτο ή δυνατό. Αυτό το στυλ ταιριάζει ιδανικά για κάθε εποχή λόγω του πόσο ευέλικτο είναι.

13. Κανονικός καθαρισμός νυχιών χωρίς άρωμα

Οι πρακτικές που μπορούν να διατηρηθούν, ιδιαίτερα εκείνες στην περιποίηση των νυχιών, ανεβαίνουν στην αιχμή της επιχείρησης αριστείας. Οι μη επιβλαβείς βαφές νυχιών και η βιοδιασπώμενη λάμψη είναι οικολογικά αντικείμενα νυχιών που γίνονται σταδιακά διάσημα. Ο περιορισμός της ζημιάς στο κλίμα χωρίς απώλεια στυλ είναι ο στόχος αυτού του σχεδίου.

14. Αποκαλύπτοντας καρφιά

Τα κανονικά νύχια είναι υποδειγματικά και ευέλικτα. Είναι ευέλικτα και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ντύσιμο, είτε πρόκειται για μια χαλαρή είτε για επίσημη εκδήλωση. Το να αποκτήσετε μια γυμνή απόχρωση που είναι κοντά στην επιδερμίδα σας είναι εξαιρετικά δημοφιλές αυτή τη στιγμή. σου δίνει αυτή τη στημένη εμφάνιση.

15. Καλυμμένα Νύχια

Το να κάνετε μια περιποίηση νυχιών με τελειωμένα νύχια συνδέεται με το να της προσδώσετε βάθος και χαρακτήρα. Τεχνικές, για παράδειγμα, η εφαρμογή μιας βελούδινης επιφάνειας, μιας ματ ολοκλήρωσης ή ακόμα και μόνο μερικές κουκκίδες ή κόκκοι άμμου μπορούν να το επιτύχουν αυτό. Η αξιολόγηση διαφορετικών σχεδίων και εμφανίσεων με τελειωμένα νύχια είναι ένα σωρό απάτες.

16. Προσαρμοσμένη χειροτεχνία νυχιών

Αυτές τις μέρες, πολλά σχέδια νυχιών υπογραμμίζουν την εξατομίκευση. Περιπτώσεις αυτού του είδους χειροτεχνίας περιλαμβάνουν μονογράμματα, σχέδια που ανταποκρίνονται στις κλίσεις και τον χαρακτήρα σας και εξατομικευμένη κατασκευή νυχιών. Μπορείτε να φτιάξετε μια θεραπεία νυχιών που είναι πραγματικά εξαιρετική και ατομική, δεδομένου ότι οι αποφάσεις είναι απεριόριστες.

17-Σχεδιασμοί νυχιών για κάθε εποχή

Τέλος, τα περιστασιακά σχέδια νυχιών δεν γίνονται ποτέ χρονολογημένα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό οργανώνοντας τη χειροτεχνία των νυχιών σας σύμφωνα με τις εξελισσόμενες εποχές. Για παράδειγμα, την άνοιξη μπορείτε να φορέσετε παστέλ τόνους, το καλοκαίρι υπέροχες αποχρώσεις, την εποχή της συγκομιδής ζεστούς τόνους και το χειμώνα χαρούμενα θέματα. Μια στρατηγική για να είστε δημοφιλείς για όλη τη διάρκεια του έτους είναι να φοράτε τα νύχια σας σε στυλ που να σχετίζεται με την εποχή.

συμπέρασμα

Υπάρχει ένας απεριόριστος χώρος για μοναδικότητα και άρθρωση στη σφαίρα της κατασκευής νυχιών. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα μοτίβο που του ταιριάζει, είτε τείνουν προς τις ήρεμες αποχρώσεις είτε λαμπρά παραδείγματα. Για να διατηρήσετε μια κομψή περιποίηση νυχιών με συνέπεια, πάρτε μια μαχαιριά στην εξερεύνηση διαφορετικών οδών σχετικά με αυτά τα κορυφαία μοτίβα στη φροντίδα των νυχιών. Να θυμάστε ότι το πιο κομπλιμέντο στυλ είναι αυτό που βοηθάει την αυτοπεποίθησή σας.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *