Διατηρήστε υγιή νύχια Το να αποκτήσετε κάποιο περιθώριο για να βάψετε τα νύχια σας μπορεί να φαίνεται κάπως σημαντικό σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο. Όπως και να έχει, το απολαυστικό, το πολύ συμβατό με τα νύχια είναι ένδειξη ευεξίας από μόνο του. Πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του τι τρώτε και του πόσο συχνά καθαρίζετε, επηρεάζουν την κατάσταση των νυχιών σας. Εδώ, θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες από ειδικούς περιποίησης νυχιών σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να διατηρήσετε τα νύχια σας σταθερά, λαμπερά και εντυπωσιακά.

1. Γνωρίστε το σχέδιο των νυχιών σας

Η γνώση των περίπλοκων λεπτομερειών των συστημάτων ζωής των νυχιών σας είναι απαραίτητη για να μάθετε για τις στρατηγικές περιποίησης των νυχιών σας. Η πρωτεΐνη κερατίνη είναι διαθέσιμη στα νύχια σας καθώς και στο εξωτερικό στρώμα των μαλλιών και του δέρματός σας. Διατήρηση υγιών νυχιών Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός σε ένα νύχι, όπως η πλάκα, το κρεβάτι, το δέρμα των νυχιών και το lunula, το οποίο είναι ένα λευκό σχήμα μισής σελήνης στη βάση του νυχιού. Η απόκτηση αυτών των πληροφοριών θα σας εξοπλίσει με τις ζωτικές ικανότητες για να παρακολουθείτε σωστά τα νύχια σας.

2. Δεύτερον, να φοράτε σταθερά στεγνά, καθαρά νύχια

Ο δρόμος προς την ευημερία τους είναι να τα διατηρείτε τέλεια και στεγνά με συνέπεια. Μετά τον καθαρισμό ή την παραμονή σας στο νερό για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, φροντίστε να στεγνώσετε εντελώς τα νύχια σας για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μικροβίων και παρασίτων. Εστιάστε πραγματικά στα κενά στα νύχια σας καθώς τα σκουπίζετε προσεκτικά με μια χαριτωμένη πετσέτα. Διατηρήστε υγιή νύχια Ομοίως, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα νυχιών για να απομακρύνετε τα σκουπίδια ή τη βρωμιά από κάτω από τα νύχια σας με συνέπεια.

3. Τελειώστε σωστά τις διακοσμήσεις νυχιών

 

Απομακρυνθείτε από προβλήματα όπως τα νύχια που φυτρώνουν και τα σπασμένα νύχια κόβοντας και διαμορφώνοντας τακτικά τα νύχια σας. Για να μείνετε μακριά από αιχμηρές άκρες, κόψτε τα νύχια σας ευθεία πριν τα λυγίσετε τρυφερά για να απαλύνετε τις άκρες. Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να διατηρήσετε υπό έλεγχο τα νύχια που μεγαλώνουν, μην σταματήσετε και τα νύχια σας. Διατηρήστε υγιή νύχια Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι τα νύχια σας πρέπει να φαίνονται λεία και καθαρά, χρησιμοποιήστε υπέροχα ψαλίδια νυχιών ή ψαλίδι περιποίησης νυχιών.

4. Διατηρήστε το δέρμα και τα νύχια των νυχιών σας υγρά

Τα νύχια και το δέρμα των νυχιών, όπως και στο δέρμα, χρειάζονται ένα συγκεκριμένο μέτρο υγρασίας για να παραμείνουν υγιείς. Κρατήστε τα νύχια και το δέρμα των νυχιών σας πίσω από το στέγνωμα και το σπάσιμο, απλώνοντας ένα λάδι τροφοδοσίας ή κρέμα με συνέπεια. Διατηρήστε υγιή νύχια Για να ενεργοποιήσετε τη ροή του αίματος και να υποστηρίξετε την ανάπτυξη των νυχιών, ζυμώστε τη λοσιόν στο δέρμα των νυχιών και στα νύχια σας με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις. Το λάδι jojoba, η μαργαρίνη καριτέ και η βιταμίνη Ε είναι τα καλύτερα ενυδατικά μέρη που πρέπει να αναζητήσετε.

5. Προστατέψτε τα νύχια σας

Η σύνθεση και το άνοιγμα δεσμίδων είναι μόνο δύο περιπτώσεις από τις πολυάριθμες συνηθισμένες δραστηριότητες που μπορούν να βάλουν βάρος στα νύχια σας. Το να φοράτε γάντια μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή βλάβης στα νύχια σας ενώ εργάζεστε με ασυγχώρητες συνθετικές ενώσεις ή βρίσκεστε στο νερό για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα. Ομοίως, θα πρέπει να απαρνηθείτε τις αδιάκριτες ή να μαζέψετε πράγματα με τα νύχια σας, καθώς αυτό μπορεί να τα κάνει αδύναμα ή ακόμα και να σπάσουν.

6. Φάτε καλά σε μια δίκαιη εγκατάσταση

Η κατάσταση των νυχιών σας επηρεάζεται σημαντικά από το διατροφικό σας σχήμα. Τα στερεά, δυνατά νύχια είναι η συνέπεια μιας ομοιόμορφης διατροφής που δίνει σε κάθε ένα από τα σημαντικά συμπληρώματα. Δεδομένου ότι αποτελείται από πρωτεΐνες, η κερατίνη μπορεί να διατηρηθεί καταβροχθίζοντας μια ρουτίνα διατροφής πλούσια σε ποικιλίες τροφίμων πλούσιες σε πρωτεΐνες, όπως αυγά, άπαχα κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Διατηρήστε υγιή νύχια Η βιοτίνη, το L-ασκορβικό οξύ και ο ψευδάργυρος είναι μόνο μερικά από τα μέταλλα και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για υγιή νύχια, επομένως φροντίστε να τρώτε σωρούς από φυσικά προϊόντα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως.

7. Φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό

Το να διατηρείτε τα νύχια σας πολύ ενυδατωμένα είναι θεμελιώδες για την εσωτερική τους ευεξία. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας παραμένουν κορεσμένα όλη την ημέρα για να μην εξατμιστούν και σπάσουν. Πινω πολυ νερο. Παραμείνετε ενυδατωμένοι πίνοντας οκτώ ποτήρια νερό με συνέπεια. Υποθέτοντας ότι θα εξασκηθείτε σε μεγάλο βαθμό ή σε ζεστές συνθήκες, θα πρέπει να ενυδατώνεστε.

8. Αποφύγετε τα συνθετικά

Μακροπρόθεσμα, τα νύχια σας θα μπορούσαν να γίνουν αδύναμα και να βλάψουν από την εμφάνιση σε βάναυσα συνθετικά. Επιλέξτε είδη καθαρισμού και περιποίησης νυχιών χωρίς φορμαλδεΰδη, τολουόλιο ή φθαλικό διβουτυλεστέρα (DBP) ή κάποιες άλλες βλαβερές ουσίες. Η αδυναμία των νυχιών, ο αποχρωματισμός και η ατυχία του λαδιού μπορεί να προκύψουν από αυτές τις ουσίες. Αναζητήστε επιλογές που επισημαίνονται ως “χωρίς 3” ή “χωρίς 5” για εκείνες που προωθούν την ασφάλεια.

9. Κρατήστε τα νύχια σας καθαρά

Η αποτροπή των μολύνσεων και η διατήρηση του ήχου των νυχιών είναι δύο από τα πολλά πλεονεκτήματα της εξαιρετικής καθαριότητας των νυχιών. Προσπαθήστε να μην διακινδυνεύσετε να μολύνετε το κρεβάτι των νυχιών σας με μικροοργανισμούς και αναπτύξεις ροκανίζοντας τα νύχια σας ή μαζεύοντας το δέρμα των νυχιών σας. Μειώστε τον κίνδυνο διασταυρούμενων μολύνσεων διατηρώντας τα νύχια σας πεντακάθαρα και διαχειριζόμενα και μη μοιράζεστε τα εργαλεία νυχιών με άλλους. Προσέξτε τα κομμωτήρια νυχιών που επισκέπτεστε να μην καθαρίζουν κατάλληλα τα όργανα και τον εξοπλισμό τους.

10. Διαχειριστείτε την πίεση

Η ευεξία των νυχιών σας είναι μόνο μια περιοχή που θα μπορούσε να βιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της συνεχούς πίεσης. Η έντονη πίεση μπορεί να σκεφτεί δύο φορές το ασφαλές πλαίσιο και να εμποδίσει την προώθηση των στερεών νυχιών, προκαλώντας ζητήματα όπως αδυναμία και τεμπελιά. Για ιδανική ευεξία και απολαυστικά νύχια, αφιερώστε χρόνο για ασκήσεις μείωσης της πίεσης, όπως γιόγκα, προβληματισμό ή βαθιά χαλάρωση.

11. Αντιμετωπίστε τα νύχια σας με λεπτότητα

Παρά την εμφάνιση, τα νύχια σας είναι ευαίσθητα και αναμφίβολα μπορεί να βλαφτούν αν δεν προσέχετε. Στο σημείο που πρέπει να διατηρήσετε τα νύχια σας υπέροχα και απελευθερωμένα από άκρες και σπασίματα, προσπαθώντας να μην χρησιμοποιήσετε μεταλλικά όργανα κύριες περιοχές αντοχής ή είναι ιδανικό. Για να προσπαθήσετε να μην βλάψετε τα νύχια σας, χρησιμοποιήστε ευαίσθητο υλικό που δεν τρίβει και να είστε προσεκτικοί ενώ τα φροντίζετε με συνέπεια.

12 Θα πρέπει να σκεφτείτε τη λήψη βελτιωτικών νυχιών

Ενσωματώστε τα συμπληρώματα νυχιών στο καθημερινό σας πρόγραμμα, υποθέτοντας ότι έχετε πραγματικά αδύναμα ή αδύναμα νύχια ενώ τρώτε έντονα. Τα νύχια σας μπορούν να ενισχυθούν εσωτερικά με τη χρήση βελτιωτικών που περιέχουν βιοτίνη, κολλαγόνο και διάφορα μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που προορίζονται για την ενίσχυση της ευεξίας των νυχιών. Ελέγχετε συνεχώς με το PCP σας για να βεβαιωθείτε ότι η λήψη βελτιώσεων είναι εντάξει για εσάς πριν ξεκινήσετε ένα άλλο πρόγραμμα.

13. Χαλαρώστε τα νύχια σας

Το να φοράτε συνεχώς παραπλανητικά νύχια ή βαφή νυχιών θα εμποδίσει τα νύχια σας να πάρουν αρκετό οξυγόνο, κάτι που θα τα κάνει να εξασθενήσουν και να λερωθούν. Σκεφτείτε να πάτε μερικές μέρες ή εβδομάδες χωρίς να κάνετε καθαρισμό νυχιών ή να χρησιμοποιήσετε μια απάντηση που επιτρέπει στα νύχια σας να εισπνεύσουν για να τους δώσετε την ευκαιρία να ανακάμψουν. Αυτό μειώνει την πιθανότητα κιτρινίσματος και ευθραυστότητας, επιτρέποντας στα νύχια σας να αποκαθιστούν κανονικά την υγρασία και τα συμπληρώματα.

14. Κρατήστε ένα βιώσιμο πρόγραμμα περιποίησης νυχιών

Για να διατηρήσετε τα νύχια σας σταθερά, θα πρέπει να είστε σταθεροί. Φροντίστε να διαχειριστείτε, να διαμορφώσετε, να κορεστείτε και να προστατέψετε τα νύχια σας ως χαρακτηριστικό του καθημερινού σας προγράμματος περιποίησης νυχιών. Ασκήστε το τακτικά για να κορεστείτε τα νύχια σας και να τα προστατεύσετε από τον πόνο με συνέπεια. Ενσωματώστε μια εβδομάδα με την εβδομάδα κούρεμα νυχιών στην καθημερινή σας πρακτική. Τα νύχια σας θα παραμείνουν δυνατά και σταθερά σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια επένδυση για να εστιάσετε τακτικά σε αυτά.

15. Να είστε ενήμεροι για τις προσαρμογές

Επιτέλους, να γνωρίζετε τυχόν προόδους στο σχήμα ή την αίσθηση των νυχιών σας. Αυτά μπορεί να είναι ενδείξεις πιο σοβαρών ιατρικών καταστάσεων. Οι πιθανές παρενέργειες της ανθυγιεινής, παρασιτικών μολύνσεων ή άλλων ιατρικών προβλημάτων περιλαμβάνουν λεκέδες, άκρες, λεπτότητα ή αλλαγές στη δομή. Για ακριβή εύρεση και θεραπεία, επισκεφθείτε έναν ειδικό σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αγχωτική παρενέργεια.

συμπέρασμα

Η προσεκτική εξέταση πολλών προοπτικών, όπως η ατομική τακτοποίηση, η διατροφή και ο τρόπος ζωής, είναι σημαντικό για να συμβαδίζετε με τα υγιή νύχια. Για να παρακολουθείτε τα υγιή, υπέροχα νύχια ως χαρακτηριστικό της γενικής σας ευεξίας, προτείνεται να λάβετε υπόψη τις οδηγίες των ειδικών που δίνονται σε αυτόν τον βοηθό. Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι τα νύχια σας πρέπει συνεχώς να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα, φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε ως συστατικό της ρουτίνας φροντίδας του εαυτού σας και να διορθώσετε γρήγορα τυχόν προβλήματα.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *